Köp NÄR GUDAR DÖR här:

Bok omslag När gudar dör

NÄR GUDAR DÖR
Marcus Olausson

Elderim sägs vara utvald att kämpa mot den grymme guden Naemin, men varför är det då så svårt att lära sig magierna? Profetiorna är tvetydiga och Elderim fylls av tvivel. Vem är det egentligen som har valt ut honom? Och till vad?
Följ Elderim på en storslagen resa genom en skoningslös värld där gudarna dragit sig undan. En värld där onda människor kan bära spår av godhet och hjältar begå avskyvärda brott. Vistas bland svärande tjuvar, galna magiker och skrävlande svärdsmästare. Möt villrådiga gudar, motsträvig magi och fasansfulla vidunder.

”Jag är totalt hooked. Det här är storartad fantasy.”
Katja, Bokhuset


Marcus Olaussons SERAHEMA SAPORIUM

Tegelstensromaner för långläsaren!

Klassisk fantasy som samtidigt känns ny och fräsch!

Köp VINGAR AV RÖK här:

VINGAR AV RÖK
Marcus Olausson

Mörkrets grepp om Serahema hårdnar och vem som helst kan vara en fiende. Elderim och hans vänner är på flykt, rättmätigt efterlysta för mord och i deras spår följer den fruktade maghran, en varelse som avskyr magi.
I den kareshiska öknen väntar deras största prövning någonsin när Cal tvingas göra upp med sitt förflutna och Belmonne tillägnar sig en förmåga hon helst skulle vilja vara utan. Trots viktiga ledtrådar verkar de ständigt lika långt från att finna svärdet Åskvigg och Elderim måste bestämma sig – är han beredd att förråda sina vänner för att ha en chans mot den onde guden Naemin?

… den perfekta julledighetsläsningen, om du gillar fantasy. Att vara ledig då du läser dessa böcker, är att rekommendera. De är så svåra att lägga ifrån sig.
Bokskorpionen