Sånger vid en vägkorsning
av Patrik Centerwall

Sånger vid en vägkorsning är en samling noveller som utspelar sig i bekanta miljöer men där det främmande och magiska ständigt är närvarande. Där det fantastiska kan ses i ögonvrån av de som är uppmärksamma eller bara råkar snubbla över det. I de tio tankeväckande och fantasifyllda novellerna kan allt hända – och gör det. 

Boken Sånger vid en vägkorsning av Patrik Centerwall ligger på ett bord.

Om författaren

Patrik Centerwall (f. 1972) är göteborgare av födelse och ohejdad vana (även om han också har bott i Paris, Lund och Sundbyberg). Han bor med fru, barn och den galna katten Milo och när han inte skriver konstiga historier försörjer han sig som kommunikatör. På annat förlag har Patrik Centerwall tidigare gett ut Skymningssång, Minnen av en sång och ungdomsfantasyromanen Klockan och spegeln.

Patrik har varit aktiv inom science fiction- och fantasyfandom. Han är medlem i den anrika föreningen Club Cosmos och har varit ordförande för såväl Star Trek-föreningen West Coast Trekkers som Mithlond, Göteborgs Tolkiensällskap. Patrik är en av redaktörerna och initiativtagarna till nättidningen Brev från Cosmos som publiceras nyskriven svensk fantastik och har hållit flera föredrag om fantastik i allmänhet och svensk fantasy i synnerhet.

Författarens hemsida: skymningssang.wordpress.com

Patrik Centerwall