När gudar dör

Du är inte ond, Elderim. Glöm aldrig det. Vad de än påstår.

Elderim sägs vara utvald att kämpa mot den grymme guden Naemin, men varför är det då så svårt att lära sig magierna? Profetiorna är tvetydiga och Elderim fylls av tvivel. Vem är det egentligen som har valt ut honom? Och till vad?

Följ Elderim på en storslagen resa genom en skoningslös värld där gudarna dragit sig undan. En värld där onda människor kan bära spår av godhet och hjältar begå avskyvärda brott. Vistas bland svärande tjuvar, galna magiker och skrävlande svärdsmästare. Möt villrådiga gudar, motsträvig magi och fasansfulla vidunder.

Välkommen till Serahema.

SERAHEMA SAPORIUM är en trilogi
NÄR GUDAR DÖR – 28 september 2018
VINGAR AV RÖK – 27 september 2019
TILL HJÄRTATS SISTA SLAG – 25 september 2020

Sagt om boken

”Ett imponerande världsbygge.”
Erik Granström, författare till Svavelvinter

”Serahema är verkligen en omfattande värld, fylld av okända varelser, religioner och flera typer av magier. Det är tur att man kan fördjupa sig på Serahema Encyclopedium både under och efter läsningen av denna gedigna fantasyberättelse.”
Bokskorpionen

”Jag är totalt hooked. Det här är storartad fantasy.”
Katja, Bokhuset

“Jag vet inte ens vart jag ska börja, men världen Serahema som författaren har byggt upp är helt fantastiskt. Den är full av olika slags magisystem, varelser och religioner, och jag ville bara få veta mer! Språket var så fint och fullt av detaljerade miljö och personbeskrivningar.”
Bokugglor

Författaren

För många läsare av svensk fantasy är Marcus Olausson ett välkänt namn. Han har medverkat i ett flertal antologier, vunnit novelltävlingar, grundat välgörenhetsprojektet Fantastikhjälpen samt driver Ordbyting podd.

Författarens hemsida: www.marcusolausson.com

Köp boken här

  • Titel När gudar dör
  • Författare Marcus Olausson
  • Utgivningsår 2018
  • ISBN 9789188183194