Vingar av rök - Marcus Olausson

Vingar av rök

Du är en mördare nu Elderim. Inget kan ändra på det.

Mörkrets grepp om Serahema hårdnar och vem som helst kan vara en fiende. Elderim och hans vänner är på flykt, rättmätigt efterlysta för mord och i deras spår följer den fruktade maghran, en varelse som avskyr magi.

I den kareshiska öknen väntar deras största prövning någonsin när Cal tvingas göra upp med sitt förflutna och Belmonne tillägnar sig en förmåga hon helst skulle vilja vara utan. Trots viktiga ledtrådar verkar de ständigt lika långt från att finna svärdet Åskvigg och Elderim måste bestämma sig – är han beredd att förråda sina vänner för att ha en chans mot den onde guden Naemin?

SERAHEMA SAPORIUM är en trilogi

NÄR GUDAR DÖR – 28 september 2018
VINGAR AV RÖK – 27 september 2019
TILL HJÄRTATS SISTA SLAG – 25 september 2020

Sagt om boken

“WOW! När jag hade läst klart den här boken var det som om luften gick ur mig. Bara wow alltså, vilken fortsättning. Ni som följer mig vet att Vingar av rök var årets mest efterlängtade fantasy för mig och jag är inte besviken. Vilken bok!”
Bokhuset

Författaren

För många läsare av svensk fantasy är Marcus Olausson ett välkänt namn. Han har medverkat i ett flertal antologier, vunnit novelltävlingar, grundat välgörenhetsprojektet Fantastikhjälpen samt driver Ordbyting podd.

Författarens hemsida: www.marcusolausson.com

Köp boken här

Adlibris
Bokus
SF-Bokhandeln

Finns som e-bok hos Storytel, Nextory och de flesta nätbokhandlar.

  • Titel Vingar av rök
  • Författare Marcus Olausson
  • Utgivningsår 2019
  • ISBN  9789188183323